Інструкції з тестування

Дорогі колеги!

Ми раді запросити вас протестувати працездатність прототипу Гарячої лінії, що доступний за посиланням: Sandbox | DSS380, а також перевірити механізм реагування нашої служби підтримки.

Мета тестування

Основна мета цього тестування полягає в тому, щоб випробувати інструменти планування, зрозуміти, як формуються запити, а також як заохотити користувачів прочитати наявні матеріали, перш ніж поставити запитання, і перевірити функціональність Zammad.

Ми заохочуємо вас ставити реальні запитання, однак майте на увазі, що оскільки це тестування, ми не гарантуємо точність відповідей – ми намагаємося зрозуміти, як класифікувати вхідні запитання та FAQ.

NB! Ми максимально вимогливі до питань цифрової безпеки, тому просимо не передавати чутливу інформацію, таку, як пароль, у ваших запитах, а скоріше ставити питання та слідувати інструкціям оператора.

Як можна задати питання чи зробити запит на консультацію?

Перед тим як задавати ваше питання, ми запрошуємо вас проглянути рубрику FAQ – питаня, що часто ставляться, що дозволить вам краще зрозуміти, на яких принципах надається даний сервіс.

Для того, щоб залишити ваше питання, ви можете зв’язатися з нами через веб-форму, веб-чат, електронну пошту та Telegram, використовуючи настільний комп’ютер чи смартфон. Докладні інструкції щодо цього доступні нижче:

У разі, якщо вам не вдається побачити меню доступних каналів зв’язку, ми радимо вам спробувати зайти на наш сайт з іншого браузеру.

Перед зверненням, прохання зробити скріншот вашого екрану (або сфотографуйте) з проблемою, з якою ви хочете звернутися до нас за допомогою, та додайти його до вашого звернення.

Якими канали коммунікації я можу використовувати?

!!! Звертаємо вашу увагу, що це тестова версія, яка поки що не адаптована до всіх без виключення мобільних пристроїв, тому з деяких смартфонів контактні форму можуть не відображатися. Радимо спробувати з настільного комп‘ютера або дочекатися повноцінного запуску сайту.

  • Онлайн форма на сайті
  • онлайн чат

Просимо звернути вашу увагу, що спілкування з операторами можливо лише у визначені години з 10.00 до 16.00 за київським часом.

Якщо онлайн чат не відображається, ми радимо спробувати використати інший браузер. У випадку, якщо це також не допомагає, ви можете скористатися месенджером, імейлом або електронною формою.

  • Telegram бот. Для цього введіть у пошук назву бота HelplineLinkBot у вашому смартфоні або просто натисніть на Telegram у меню, а потім на логотип, що розпочне роботу чат-боту, де ви можете залишити ваше питання.

Форма зворотнього зв’язку для оцінки якості

Ваша думка є дуже важливою для нас. Ми просимо Вас заповнити цю форму, яка дозволить нам зрозуміти краще, що для Вас буде більш корисно та зручно.

Зрештою, цей сервіс створюється для Вас :)!

Дякуєумо за ваш час та зусилля!